Information gällande coronaviruset:
GHAB stänger för drop in-besök från och med 24 mars.

Det är viktigt att vi alla är försiktiga och hjälps åt för att coronaviruset inte ska spridas. Vi som jobbar på GHAB träffar väldigt många människor, både i era hem och när vi får besök till vår reception. Det tycker vi förstås är trevligt, men i en pandemi är det viktigt att minimera och förebygga smittspridning. Vi behöver er hjälp med det.

Informationen nedan gäller tillsvidare

Stänger för drop in-inbesök

Från och med 24 mars stänger vi för drop in-besök. Vi genomför fortfarande bokade besök vid behov.

Utökar telefontiderna till vår uthyrning och felanmälan

Eftersom vi stänger för drop in-besök, utökar vi vår telefontid till uthyrningen och felanmälan mån-fre 9.00-12.00.

Gör dina ärenden till GHAB digitalt

På "Mina sidor" här på vår hemsida eller i mobilappen kan du hantera en del av det som rör ditt boende. Behöver du komma i kontakt med oss önskar vi att det sker via telefon eller e-mail.

Om du är sjuk, avboka besök av fastighetsskötare/annan entreprenör

När vi behöver komma in i din bostad för att genomföra en åtgärd eller besiktning ber vi dig meddela om du eller någon i din familj är förkyld eller har hosta, feber och andningsbesvär. Då bokar vi om och hjälper dig längre fram.

Vi kommer naturligtvis vid akuta ärenden som tex vattenläcka eller elfel även om du är sjuk. Men tänk på att meddela oss så att vi kan förbereda oss på bästa sätt för att inte smittas och sprida smitta vidare.

Vi pausar våra ordinarie aktiviteter

Vi pausar våra aktiviteter i vårt trygghetsboende 70+ för att minska smittspridningen.

En del planerade arbeten ställs in

Vi ställer in en del av de arbeten som inte är akuta, som vi på GHAB har planerat den närmaste tiden. Vi tar i de fallen kontakt med dig.

Risk för personalbrist

Om coronaviruset får stor spridning kan det bli tillfällig personalbrist på grund av sjukdom. Vi ber dig då att ha överseende med att vi måste prioritera och att det kan dröja längre än normalt innan du får hjälp med en åtgärd eller i din kontakt med oss.

Följ löpande information på Grums kommuns hemsida

Vi på GHAB följer utvecklingen noga för att hålla oss uppdaterade när det gäller coronaviruset. På Grums kommuns hemsida finns mer utförlig information om hur man kan agera om man känner oro kring utvecklingen eller bara vill få mer information.

Tvätta händerna ofta och följ rekommendationer som anges på www.folkhalsomyndigheten.selänk till annan webbplats

Uppdaterad: 2020-08-21